×

Menu

Voor het voorjaar hebben Martin, Jan Willem en Tyas, een heerlijk menu voor u samengesteld.

U geniet van verse producten die voor een groot deel in de eigen tuin worden geteeld.

Wij verzorgen het spel tussen de vijf smaken zuur, zoet, bitter, zout en umami.

Onze gastvrouwen Lisa en Demi zorgen er samen voor dat uw gerecht in combinatie met de te serveren wijn(en) mooi uitgebalanceerd is.

Team Akkeroord wenst u een onvergetelijke culinaire avond.


Voorgerechten

  • Anjou duif
  • sjalot • polenta • mais
  • 19,00
  • Tomaat
  • buratta • olijfolie • sanbaisu
  • 16,00
  • Tonijn
  • kombu • bonito • venere
  • 18,00

Hoofdgerechten

  • Heilbot
  • truffel • bloemkool • Opperdoes
  • dagprijs
  • Runderentrecote (per 2 personen)
  • rozemarijn • sjalot • jus
  • 28,00 p.p.
  • Ravioli
  • paddenstoelen • eidooier • cepes
  • 22,00

Kaas & desserts

  • Kaas van Bourgondisch lifestyle
  • appelstroop • notenbrood • dadel
  • 16,00
  • Lambada aardbei
  • framboos • rozen • mascarpone
  • 12,00
  • Chocolade dessert van Marlotte
  • mango • chilipeper • merengue
  • 12,00

Allergieën of dieet

Heeft u een allergie of (di)eetwens, meld het ons dan houden wij er rekening mee.

À la carte kan langer duren in verband met diverse à la minute bereidingen.

Reserveer online Bel ons